sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kuinka ihanaa

Tänään on kissojen kynsien huoltopäivä.Nuori aikuinen siis tuli jeesaamaan kynsien kanssa. Kovasti tyhmästi ollaan opetettu kissat siihen, että me kaksin leikataan ne. Voin kertoa, että valtaosan ajasta täällä on pitkäkyntisiä katteja kämppä täynnä.Börjeä lukuunottamatta, kynsienleikkuu ei ole hurjasti noita innosta. Ei kyllä Börjeäkään, mutkun se on vähän lälly eikä pane hanttiin.

Rakkauspörhö

Onneksi ei meidän kissakansalaiset osaa arvata mitä on tiedossa, kun kynsihoitaja # 2 saapuu. Ne vaan rakastaa on onnellisia.10 kommenttia:

 1. Täällä Sulo ja Namu on opetettu pentukodeissa erinomaisesti kynsienleikkuupuuhiin, Noominkin kanssa onnistuu, mutta vain silloin kun on kehräys jo muuten päällä.

  VastaaPoista
 2. Tuo Nilssonin häntä hearts; Näyttää vähän siltä, että kissojen mielestä kynnenleikkaaja saisi käydä vaikka useamminkin :D

  VastaaPoista
 3. Muuten saan näiltä meiän leikattuu, mutta peukut on vähän vaikeempii. Tarvii toisen kissatädin mukaan... Teillä onkin toinen kissatäti omasta takaa, hyvä ennakkosuunnittelu.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat.
  Meillä onneksi pojat antavat leikata kyntensä kiltisti, muistais ite vaan olla vähän aktiivisempi, niin ei sattuis yöllä nassu, kun tullaan leipomaan. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä kynsienleikkuu on aika sattumanvaraista, kun tyhmä mami ei oikein ole osannut opettaa neitejä siihen hommaan. Joskus onnistuu hyvin, joskus taas ei...

  VastaaPoista
 6. Noh, onpahan hyvä syy saada nuori aikuinen vierailulle, kun pitää kissojen kynsistudio avata. :)

  VastaaPoista
 7. Meillä Coco yrittää panna hanttiin, mutta ei se mulle pysty se on niin löllerö ;)

  VastaaPoista
 8. Vai manikyyripäivä. Meillä sellanen ei tulis kuuloonkaan, mun kynsiin ei kosketa!!!
  - Chaplin

  VastaaPoista
 9. Nuoren aikuisen pitäisi varmaan käydä useammin ❤️

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)