perjantai 3. elokuuta 2012

Red Light District *S*

Kissojen omatoiminen, vapaamuotoinen ulkoilu on meillä ehdottomasti kielletty mutta ulkoilman haisteluun haluamme kannustaa. Täten meillä on ikkunat auki (kesäisin tai erittäin lauhkeana talvipäivänä koska ei me ihan kahjoja olla että kylmällä, ainakaan kovin kylmällä...15 miinus on kyllä meidän raja!) kisujen iloksi. Ne tykkää kun tipu haisee nokkaan kun se kurvittelee siinä ikkunan takana taitolentotreenejään tai varsinkin sateella, kun kerrostalon kokoiset lokit parvena on kastemato buffassa. Silloin on hyvä kuivaharjoitella suurtaa metsästäjää, ilman pelkoa että tiput antaisi pakit.



Elllin työvuoro alkaa


ja kellokortti on leimattu. Duunissa.


Mimmi kahvitauolla juoruilemassa Ellin kanssa



Ruuhka-aika
..ja Börje asemissa

Elisan kotivahti? Keittiön ikkunalla laaserkissa rosvojahdissa.

C'moon tipu! Anna tulla! Tähän tassuun, hei! tiputipuuu, en mä suo syö. Oikeasti.

On meillä sitten oikeaan ulkoiluun valjaat, mutkun se on sellaista paikallaan hengailua niin sitä ei tule tehtyä kovin usein. Tyypit on kun jotain 9. luokkalaisia koviksia, jotka chillailee liikkumattomina ja näyttelee ilkeitä korvamerkkejä tipuille kun ne häiritsee toisen oleskelua.












4 kommenttia:

  1. Onhan varmasti turvallinen tuo ikkunan ulompi verkko? Meidän taloyhtiön ikkunaremontin yhteydessä laitettiin tosi surkeat tuuletusikkunoiden verkot. Eka talvena orava kävi ne suikaloimassa, ei siis todellakaan turvalliset tuommoiset ohkaiset muoviverkot.
    Mimmi ja toverit ansaitsevat laadukkaammat suojukset vihamielisiä tirppoja vastaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa ei ole verkkoja ikkunoissa ollenkaan vaan kaverit menevät 2 ikkunan väliin. Ikkunan välissä on säädettävä "metallitanko" joka on asennettu niin ettei pää mahdu avoimesta ikkunasta ulos ( ei sivuttain, suorana tai alassuinkaan) mutta siitä voi haistella maailman tuoksuja. Ole siis huoleti Elosalma, Mimmin on turvattu kavereidensa kera kaikista ulokoisista uhkaista :) Ei muuten kuulosta kauhean hyvältä teille tehdyt verkotukset :/

      Poista
  2. Verkoista puheenollen. Entisessä taloyhtiössäni asui määrätietoinen kisu, joka tykkäsi mennä verkkojen läpi ulkoilemaan. Ei auttanut tuplaverkot eikä mitkään. Kisu teki mitä halus. Tarun tuplaikkuna-asetus on varmasti tehokkaampi kuin ykskään verkko. t.Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hassun näköistähän toi on kun tyypit keekoilee tipuille tossa ikkunoiden välissä ja onneksi turvallista karkailun suhteen :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)